Fall & Winter Gastronomy Events 2016 - 2017

Rețete vechi reinterpretate - descoperă cultura gastronomică din sudul Transilvaniei


După un an 2016 îmbelșugat în evenimente de cultură gastronomică, ieșiri în natură în satele sud-transilvănene și o primă ediție a Transilvania Gastronomică, ne propunem să continuăm sezonul gastronomic și în perioada iernii. Propunerile asociației pentru această perioadă sunt:


CulinART - Tasting menu dinner 

Fiindcă ținem mult la gastronomia locală, dar și la alte aspecte culturale ale regiunii noastre, am conceput un eveniment culinar în care meniul să fie unul creativ, bazat pe vechi rețete din zonele entografice din sudul Transilvaniei și reinterpretate de bucătarii din Sibiu. Cina este servită ca un meniu de degustare cu 5 preparate. 
Date desfășurare: 1. și 15. Decembrie 2016 / Restaurant Syndicat Gourmet - ora 18:00
Costuri: 100 Lei/persoană
Rezervări la contact@syndicatgourmet.ro sau 0040- 269-210.868
 

 

COOLinar - Brunch în zăpadă cu slănină și ceapă 

Ieșim puțin și afară, în zăpadă, cu ocazia unui eveniment outdoor. Servim un bufet rece, de iarnă, cu specialități locale de sezon și ne bucurăm de un foc de tabără, pentru ca mai apoi să pornim într-o drumeție prin zăpadă sau să alegem o tură de ski.

Date desfășurare: 11 Februarie 2017 / Cisnădioara - ora 11:00 
Participare: 75 Lei, / Adulți, copii sub 14 ani gratuit. 
Înscrieri: contact@mytransylvania.ro sau 0745-BRUNCH.