Descopera cultura gastronomica din sudul Transilvaniei - Evenimente rurale 2017

Din primavara pana in toamnaConditii de participare:

Costuri:  evenimentele noastre nu au un scop patrimonial ci încearcă să susțină dezvoltarea zonelor rurale din sudul Transilvaniei prin promovarea produselor, rețetelor și a culturii locale. Pentru acoperirea cheltuielilor de organizare (ingrediente, băuturi nealc., logistică, programe culturale și pentru copii, plata muncii localnicilor) este necesară achitarea unei taxe de 75 de lei/persoană sub forma unei donații. Această sumă este valabilă pentru adulți, copii sub 14 ani participă gratuit.  
Înscriere:  
Vă rugăm să vă înscrieți din timp (cu minim 3 zile înainte de eveniment), trebuie să știm câtă mâncare să pregătim. 
În perioada următoare dezvoltăm o pagină dedicată înscrierilor astfel că acestea se vor face în mod diferit:
a.) până în 29. martie 
fie printr-un mesaj la adresa contact@mytransylvania.ro. Avem nevoie de un nume de familie și numărul de persoane (adulți & copii) dar și o adresă de e-mail pentru confirmarea participării. 
b.) din 30. martie  înscrierile se vor face pe pagina www.eat-local.ro unde va exista un formular de completat și veți primi confirmarea imediat după completarea lui.  

Pentru întrebări sau nelămuriri puteți suna la 0745-BRUNCH (0745-278.624). Evenimentul "Cină în natură" este un pachet turistic de weekend care include și cazarea și se poate rezerva direct la gazdele locale.