Flavours and Sounds of Transylvania

Workshop for rural tastes

Ce propunem?

Workshopuri de gusturi și tradiții rurale - cum se face? Învăţaţi cum se face zacusca, cum se conservă legumele şi zarzavaturile pentru iarnă (murături), cum se face pâinea, brânza sau iaurtul cu fructe, cum se prepară ciupercile de pădure, ce gust are carnea de bizon sau cum se combină ceapa cu slănină într-o pastă tartinabilă.

Discover how to make the traditional zacusca, conserve the vegetables over the winter (pickles), how to bake bread, make cheese, prepare mushrooms or combine bacon with onions to a lovely paste.  Our hosts show you how to do everything and tell you the stories about the local recepies.

Lernen Sie wie man eine traditionelle „Zacusca“ macht. Entdecken Sie die Kunst des Einlegens von Gemüse. Lernen sie Brot zu backen, Käse herzustellen, Pilze zuzubereiten oder Speck und Zwiebeln zu einer wunderbaren Pastete zu verarbeiten. Unsere Gastgeber zeigen Ihnen alles und erzählen dabei von lokalen Geschichten und Rezepten.

Unde? Când? Cum?

Evenimentele publice le gasiti aici  iar cele private pot fi organizate la comandă de la începutul lunii mai până la mijlocul lunii octombrie în zona Hârtibaciu & Târnave (regiunea cuprinsă între Sibiu, Mediaș, Agnita, Făgăraș și Sighișoara). 

The public events are online here on our homepage and the private events which we offer are organized on demand, in the Hartibaciu & Tarnava region, between may and the middle of october. 

Die öffentlichen Veranstaltungen werden ab Anfang Mai bis Mitte Oktober organisiert und sind online hier zu finden. Auf Anfrage werden diese Veranstaltungen auch für geschlossene Gruppen, in Siebenbürgen (Harbachtal und Kokelland), angeboten.